Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4489 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 4 maj, 2021
    c*****************4
    Jobb-id: 524201
    Skåp 2-dörrars från Växjö till Sundbyberg
    (från Växjö, Sverige till Sundbyberg, Sverige)

    Fantastiskt bra! Jag är supernöjd! Bra kontakt redan från början och det gick snabbt med leveransen. Killarna kom i tid och möbeln var insvept i plast. De bar försiktigt uppför trappan och satte upp skåpet så fint! Jag är också väldigt imponerad över att de kunde köra i vår smala enkelriktade backe med den stora långtradaren!

  • 29 april, 2021
    j****a a**n m*****k
    Jobb-id: 523481
    Herrecykel från Malmö till Stockholm
    (från Malmö, Sverige till Stockholm, Sverige)

    my bike got transported from Malmö to Stockholm. They did not pick up my bike in time for our appointment I waited 2 hours so I had to leave on the street for them to pick it up. and the were unclear about what time they came so I had to contact them many times for figuring.

  • 28 april, 2021
    l***********************0
    Jobb-id: 494225
    4-sitsigt Köksbord med stolar från Malmö till Göteborg
    (från Malmö, Sverige till Göteborg, Sverige)
  • 28 april, 2021
    k************4
    Jobb-id: 522726
    Fåtölj medium från Stockholm till Odense
    (från Stockholm, Sverige till Odense, Danmark)
  • 24 april, 2021
    c***********************0
    Jobb-id: 523209
    Enkelsäng Madrass från Göteborg till Halmstad
    (från Göteborg, Sverige till Halmstad, Sverige)

    Väldigt trevliga och skötte leveransen väldigt bra. Bra pris. Var däremot missnöjd med kommunikationen innan flytten, de var inte flexibla med datum och tid som de från början sagt att de var.

  • 23 april, 2021
    m**********************3
    Jobb-id: 523517
    Skåp 2-dörrars, Dubbelsäng Madrass från Ronneby till Sala
    (från Ronneby, Sverige till Sala, Sverige)

    Mycket nöjd. Bra kontakt och juste pris. Trevliga chaufförer.

  • 21 april, 2021
    g*****************0
    Jobb-id: 523252
    3-sitssoffa från Stockholm till Malmö
    (från Stockholm, Sverige till Malmö, Sverige)
  • 21 april, 2021
    m**********8
    Jobb-id: 523340
    Liten lastmaskin från Tanumshede till Borlänge
    (från Tanumshede, Sverige till Borlänge, Sverige)

    Kommunikationen kunde ju ha varit bättre. Om man bara är informerad så är oftast acceptansen större för vad som händer. Jag fick hem min vara till ett oslagbart pris, och dessutom enkelt. Tummen upp.

  • 21 april, 2021
    m**********************4
    Jobb-id: 523376
    Däck till hjullastare
    (från Eskilstuna, Sverige till Hjälteby, Sverige)
  • 20 april, 2021
    k************3
    Jobb-id: 523154
    Utomhusbord litetfrån Hägersten till Ystad
    (från Hägersten, Sverige till Ystad, Sverige)