Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
2978 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 19 januari, 2019
    j***************0
    Jobb-id: 169138
    Hämtning - lämning
    (från Lund, Sverige till Arild, Sverige)

    Är dock inte riktigt överens med er hemsida. Det var t.ex. svårt att beställa frakten och att betala.

  • 19 januari, 2019
    t****************4
    Jobb-id: 177253
    Matgrupp Gustaviansk stil
    (från Åtvidaberg, Sverige till Lund, Sverige)

    Imponerande snabb och punktlig leverans ! Supertrevlig personal som önskar God Jul och allt. Rekomenderas absolut.

  • 19 januari, 2019
    g*********************8
    Jobb-id: 182844
    Liten flytt
    (från Klagenfurt am Wörthersee, Österrike till Hägersten, Sverige)

    Det fungerade helt utmärkt. Föraren var trevlig, punktlig och noggrann. Kommunikationen fungerade perfekt. Han svarade direkt på olika förfrågan som vi hade. En reflektion: Vi hade packat allt som gick i flyttlådor vilket föraren var tacksam för. Kanske bör det påpekas för kommande kunder att det underlättar om det som skall fraktas i möjligaste mån är packat i flyttlådor. Hälsningar från en mycket nöjd kund

  • 19 januari, 2019
    b****************5
    Jobb-id: 197737
    transport av ca 50 flyttkartonger till Wien
    (från Vällingby, Sverige till Wien, Österrike)

    Perfekt budgivning, bra personlig kontakt hela vägen från order till avhämtning och leverans. Allt punktligheten, vänligt och serviceminded. Det var en alltigenom positiv upplevelse för mig som aldrig förut har anlitat liknande tjänst. Rekommenderas varmt!

  • 19 januari, 2019
    f***********8
    Jobb-id: 200875
    10 flyttkartonger och en cykel
    (från Boden, Sverige till Johanneshov, Sverige)

    Perfekt utförd leverans. Tydligt bud, bra kommunikation vid upphämtning och leverans, godset hanterades bra, leveransen var punktlig. Väldigt nöjd!

  • 19 januari, 2019
    t****s t******r
    Jobb-id: 205481
    Motorcykel Katrineholm till Lund.
    (från Katrineholm, Sverige till Södra Sandby, Sverige)

    Jag kan varmt rekommendera denna firma. Perfekt i kommunikationen, bra pris och snabb leverans. 100% Nöjd!

  • 19 januari, 2019
    a*******************5
    Jobb-id: 260317
    Flytt
    (från Stockholm, Sverige till München, Tyskland)

    Jag var tvungen att kontakta konsumentverket, kronofogden, den svenska polisen o tillslut en tysk advokat för att tillslut få kontakt med transportören, som hade mina saker på en okänd adress i Jönköping o som tillslut sade att han kunde möta upp längs E4an om någon annan ville ta över. Efter påtryckningar av den tyska advokaten kom sakerna tillslut fram, nästan två månader försenade. Jag är dock mycket nöjd med Packbuds support i ärendet. Väldigt sympatiska, medkännande o ärliga personer som dessutom hade stoppat samarbetet med transportören. Det var annars väldigt stressigt att inte veta om man någonsin skulle se sina saker igen. Med vänlig hälsning, //Anna

  • 19 januari, 2019
    h*****************1
    Jobb-id: 298105
    Flytt Göteborg
    (från Amsterdam, Nederländerna till Mölndal, Sverige)

    Mycket bra tjänst med en enkel översikt och tydlighet. Själva transportören var väldigt bra och mina grejer kom fram till destinationen på avsatt tid och i bra skick.

  • 18 januari, 2019
    e******************2
    Jobb-id: 139811
    2 St schäslonger i skinn från ikea
    (från Stockholm,, Sverige till Sigtuna, Sverige)

    Mycket nöjd med er hjälp! Rekommenderas. Trevlig kille som hörde av sig och var tydlig i kommunikationen. +++++

  • 18 januari, 2019
    f************************5
    Jobb-id: 307390
    Kökssoffa och skåp från Stockholm till Malmö
    (från Tyresö, Sverige till Malmö, Sverige)