Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
3552 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 3 februari, 2015
    l************1
    Jobb-id: 3563
    Flytt av tre möbler och ngr banankartonger
    (från Gävle, Sverige till Göteborg, Hisingen, Sverige)

    Jättebra o smidigt m transporten. Han svarade snabbt på alla mail. Bra pris. Bra hemsidestjänst. Mkt nöjda m allt.

  • 3 februari, 2015
    k*********4
    Jobb-id: 3398
    Delflytt fr. Dalsland till Tromsö, Norge
    (från Dals Långed, Sverige till Tromsö, Norge)

    Detta var inte ett enkelt uppdrag, men det slutfördes väl!

  • 3 februari, 2015
    e**************7
    Jobb-id: 3712
    Badhusgatan
    (från Norrtälje, Sverige till Landskrona, Sverige)

    Tack för en förstklassig service! Perfekt på alla punkter! Jonas och Ewa

  • 3 februari, 2015
    h*******************3
    Jobb-id: 3520
    Flytt Östersund - Skåne
    (från Östersund, Sverige till Dösjebro, Sverige)

    Vi har fått fantastiskt bra hjälp av Packbud! När det inte gick att anlita flyttfirman vars offert vi accepterade så hjälpte Packbud oss att hitta en annan. Hela flytten gick jättesnabbt och allt fungerade exemplariskt. Vi är riktigt nöjda!

  • 3 februari, 2015
    m************8
    Jobb-id: 3918
    Två lådor från stockholm till södra skåne
    (från Hägersten, Sverige till Trelleborg, Sverige)
  • 3 februari, 2015
    o********************8
    Jobb-id: 3619
    Frakt av säng från Göteborg till Stockhlm
    (från Göteborg, Sverige till Stockholm, Sverige)
  • 2 februari, 2015
    c*********r f**y
    Jobb-id: 3711
    Hämtning av fåtölj från tysk affär
    (från Gross Gerau, Tyskland till Landskrona, Sverige)

    Mycket snabb uppfattning om mina behov. Blixtsnabb organisation av transport. Fick även hjälp med blanketten över nätet. Mycket prisvärd. Leveransen kom i god tid. Chåffören höll kontakt hela tiden. Jag kan rekommendera Packbud och transport företagit varmt

  • 30 januari, 2015
    s***************6
    Jobb-id: 2760
    flytt mellan Oslo och Umeå
    (från oslo, Norge till obbola, Sverige)

    Jag upplevde att kommunikationen fungerade dåligt mellan företaget jag anlitat och de som utförde flytten, till mig och vid leverans. Jag blev rekommenderad att packa mina lådor före bokning. Jag bad då om exakt information om hur innehållet skulle packas, och fick ett svar. Vid bokning tillsändes jag ett mail med fulla instruktioner om hur lådorna skulle packas, detta stämde inte överens med det första svaret jag fick, vilket resulterade i att jag var tvungen att packa om hela min flytt. Det första som hände vid upphämtning var att chauffören släppte en låda, innehållande porslin, rätt i backen.

  • 27 januari, 2015
    p***********8
    Jobb-id: 3688
    2 cyklar malmö till uppsala
    (från Malmö, Sverige till uppsala, Sverige)

    Proffsiga

  • 27 januari, 2015
    f******************7
    Jobb-id: 3792
    Piano
    (från Helsingborg, Sverige till Smygehamn, Sverige)

    Riktigt bra fin plattform samt Mkt alert leverantör med snabba svar.