Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
3301 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 22 mars, 2014
    m****t p********n
    Jobb-id: 631
    Värmepump
    (från Vånga, Sverige till Ystad, Sverige)
  • 21 mars, 2014
    j***n t*********
    Jobb-id: 1285
    Golfbilar
    (från Danderyd, Sverige till Trosa, Sverige)

    Jag är mycket nöjd, mycket bra kille som körde bilarna

  • 21 mars, 2014
    a****a a******t
    Jobb-id: 683
    Transporthjälp
    (från Västerås, Sverige till Västerås, Sverige)

    Jag gjorde offertförfrågan på 4 olika sajter och fick svar av Packbud. Det visade sig vara ett väldigt gott val. Den service och snabbhet är det bästa jag upplevt på länge. Konversationen mellan administration och bud fungerade perfekt och soffan står nu hemma. Kan bara ge massor av plus till Packbud." / Annika Almqvist

  • 21 mars, 2014
    g**t w*******
    Jobb-id: 741
    Pall med plastpåsar
    (från Östersund, Sverige till Sundsbruk, Sverige)
  • 21 mars, 2014
    m**s t*****l
    Jobb-id: 522
    Kyldisk
    (från Varberg, Sverige till Avesta, Sverige)

    Jag har länge varit skeptisk till liknande sajter, men med er kände jag ett stort engagemang och vilja att hjälpa till. Det betyder mycket för en som inte är direkt insatt i transport verksamheter att få hjälp på ett bra sätt. Jag tackar så mycket för allt och återkommer nästa gång det ska skickas grejer." Mvh, Mats Tovedal (Tovedals Delikatesser & Catering)

  • 21 mars, 2014
    e*a k******g
    Jobb-id: 580
    Takknoppar
    (från Simrishamn, Sverige till Flayosc, Frankrike)

    Ville bara säga att allt funkade perfekt. När vi kom tillbaka hem i Fredags hade chauffören varit här och levererat. Allt var intakt och levererat den tid du lovade. Bra! / Magnus och Eva

  • 21 mars, 2014
    u**a u*****t
    Jobb-id: 524
    Flytt av 6 kartonger
    (från Hudiksvall, Sverige till Handen, Sverige)

    Hej, allt gick toppen!! Trevlig chaufför som hämtade och lämnade på rätt ställen :) Jag är absolut nöjd. Tack för all service!! /Ulla

  • 21 mars, 2014
    c***e m*******r
    Jobb-id: 583
    Labbkyl
    (från Bandhagen, Sverige till Uddevalla, Sverige)

    Jag är mycket nöjd med supporten jag fick av Mikael på PackBud, speciellt som jag inte hade någon erfarenhet och utrustning för förberedelse av denna typ av försändelser och var ensam i lokalen på grund då resten av företaget redan flyttat till nya lokalen i Udevalla. Chauffören ”Farhad/9542” som hämtade var också mycket behjälplig. Ett stort tack!!

  • 21 mars, 2014
    v******a n*****n
    Jobb-id: 419
    Bokhylla
    (från Gråbo, Sverige till Umeå, Sverige)

    Det gick jättebra, transportören kom och hjälpte mig upp med den oxå:-) Tack för all hjälp och för att jag fått vara en jobbig kund:-)

  • 21 mars, 2014
    m**s w*****d
    Jobb-id: 1223
    Vitrinskåp
    (från Umeå, Sverige till Sundsvall, Sverige)