Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
3229 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 5 maj, 2014
    b**** l******n
    Jobb-id: 1469
    Båttransport
    (från Göteborg, Sverige till Åkersberga, Sverige)

    Jag kan starkt rekommendera PackBud, jag behövde ordna båttransport av en 8m lång motorbåt från Göteborg till Stockholm. Allt fixat under en dag eller två. Bra bemött och arrangerat. Tack. /Björn.

  • 4 maj, 2014
    a****s e******n
    Jobb-id: 1298
    Värmland/Karlstad till Blekinge/Mörrum.
    (från Karlstad, Sverige till Mörrum, Sverige)

    Bara ett bud var en besvikelse. Märkligt att schenker gör det billigare via er sajt än när man frågar dem direkt. Annars var det bra. Saknar att det inte kommer ett ordentligt kvitto via mail, när man betalt frakten.

  • 15 april, 2014
    s*****n l********
    Jobb-id: 1278
    Potatissättare
    (från Helsingborg, Sverige till Luleå, Sverige)

    Hej Mikael, Transporten gick bara bra. Jag kontaktades av transportören på morgonen förra fredagen, precis som överenskommet, bilen kom och potatissättaren lossades utan problem. Sättaren motsvarade mina förväntningar, så jag är nöjd både med transporten och maskinen. Kommer gärna att anlita er om och när behovet av transport finns. Den tjänst som ni erbjuder är något som jag har sökt efter länge. Jag har köpt ett antal transporter de senaste åren, många från sydligaste delarna av Sverige, där de flesta maskiner i min bransch finns. Det har varit förenat med mycket letande och ringande till olika speditörer, och där jag kanske fått betala onödigt mycket ibland för transport, p.g.a. att jag inte orkat ringa runt till många olika företag. Som sagt, jag återkommer när behovet finns. Kommer också att rekommendera er till alla som jag kommer i kontakt med och som behöver transport. Lycka till och tack för nu. mvh/ Staffan Lindström

  • 14 april, 2014
    m****l g*********n
    Jobb-id: 820
    Pallar
    (från Västra Frölunda, Sverige till Ytterby, Sverige)
  • 4 april, 2014
    d*n j********g
    Jobb-id: 1252
    Transport av moped från Halmstad till Västerås
    (från Halmstad, Sverige till Västerås, Sverige)

    Klockren tjänst, tack!

  • 4 april, 2014
    a*****i w***s
    Jobb-id: 1198
    Tre flyttkartonger
    (från Ljusdal, Sverige till St. Jeannet, Frankrike)

    Kommunikationen var helt OK, tack o lov... Men ingenting blev som jag tänkt mig. Jag ville ha tre flyttkartonger med sköra föremål som porslin, glas o annat, transporterade från Sverige till södra Frankrike där jag bor. Då jag beställde jobbet visste jag inte när jag själv skulle vara hemma i Frankrike och satte fram datumet för leveransen en månad för att vara säker. Jag tror jag läste någonstans att man skulle packa väl, men minns inte, iallafall fall var det inte TYDLIGT nog. Jag packade vad jag tyckte VÄL för det var kristall o porslin, lite lampor o serviser. Sådant som är ovärdeligt, och fullt av minnen. Man skulle printa etiketter o sätta på lådorna. Jag tömde föräldrahem o arbetade på en iPad. Här fanns ingen printer. PackBud skulle skicka etiketterna. DOM KOM ALDRIG! Vi löste det med att jag gick på biblioteket o printade då dom kom i ett email. Någon skulle komma o hämta lådorna en viss dag mellan 8-16, eller om det var 10-16. Jag satt inne hela dagen o gick med mobilen i fickan på hög allert. DOM KOM ALDRIG OCH HÄMTADE!!! Det slutade med att jag fick sopa/skotta av bilen från tre dm snö (!) och sedan själv köra till COOP där posten är i Ljusdal. Ungdomarna som arbetade bakom disken till post & cafét stirrade på mig då jag försiktigt kom indragandes/körande i Coops kundvagn, med en kartong i taget. Att övertala dom att etiketter och allt var i sin ordning tog 20 min. PackBud hade dom aldrig hört talas om... Men till slut gick dom med på att förvara kartongerna på posten över natten och lovade ringa mig om ingen hämtade dom. - Akta det är sköra saker! Sa jag, ni får inte ställa dom på varandra. Killen bakom disken tittade klentroget på mig. -Du har väl packat dom väl? Jag stirrade på dom ihoptejpade kartongerna ...Ja, så gott det går. Hur väl är väl? Frågade jag mig själv. Flyttlådorna hade av någon anledning fått leveransdatumet framflyttat men kartongerna skulle förvaras på någon depå i Frankrike där jag kunde hämta dom om ingen var hemma på leveransdagen. Jag kom hem, urlakad som en sill efter vaknätter och packning av föräldrahemmet, och flyttkartongerna kom SAMMA DAG! Den minst uppskattade dagen. Fransosen kom stånkande uppför backen per fot (för han vägrade köra upp) med först en av kartongerna. Det skramlade oroväckande om den. Trots att kartongen var inlindad i bruntejp var den helt söndrig. Han slängde ner den innanför porten. Grannen och min man följde med ner och hämtade de andra som som han var för svag att bära upp... Summan av kardemumman är att allt var småsmulor. Ingenting fanns kvar som var helt. Sorgen är dubbel. Skulle jag någonsin anlita PackBud igen? Tyvärr måste jag svara; -Nej, aldrig mer.

  • 30 mars, 2014
    p***o m***********
    Jobb-id: 1262
    Transportera möbler från Sundbyberg till Malmö
    (från Sundbyberg, Sverige till Malmö, Sverige)

    Toppen betyg! Rekommenderas!

  • 22 mars, 2014
    m*****s r***e
    Jobb-id: 859
    Snabbud av maskin till London
    (från Stockholm, Sverige till London C - Kings Cross, Storbritannien)
  • 22 mars, 2014
    h****s h********
    Jobb-id: 786
    Soffa Skellefteå > Stockholm
    (från Kåge, Sverige till Stockholm, Sverige)

    Det gick alldeles utmärkt tack! Lite krångligt med själva beställningen (förmodligen mest pga mig själv) men kommer definitivt använda mig av packbud igen. Opensource transport är en superide! Mvh, Hampus

  • 22 mars, 2014
    m****s m******n
    Jobb-id: 645
    Transport av pall sandstensklinker från Kaldorf
    (från Titting, Tyskland till Mölndal, Sverige)

    Tack för bra service! Jag använder er gärna igen om det dyker upp liknande behov (dock inte så troligt i närtid…). /Magnus