Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
3036 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 22 mars, 2014
    f******i *
    Jobb-id: 793
    Musikinstrument
    (från Jakobsberg, Sverige till Köln, Tyskland)

    Tack för en snabb, pålitlig och kompetent service. Den rimliga kostnaden och tillgängligheten är också extra "plus" för er. Lycka till! // Massoud

  • 22 mars, 2014
    m***e d**e
    Jobb-id: 742
    Transport av möbler och annat
    (från Lidingö, Sverige till Lund, Sverige)

    Jag är mycket nöjd med transporten. Allt klaffade perfekt! Det var en mycket trevligt firma som körde våra saker och jag kan varmt rekommendera dem! Min son upplevde det likadant vid avlämningen. Jag tycker att den här tjänsten var mycket bra och sparade mig en massa tid. Jag återkommer mer än gärna framöver! Bästa hälsningar, Marie

  • 22 mars, 2014
    l***a l*******n
    Jobb-id: 687
    Min dotter behöver sin säng!
    (från Linköping, Sverige till Malmö, Sverige)

    Leveransen är gjord och gick jättebra. Jag har pratat med min dotter och allt är på plats som vi kommit överens om. Tidsschemat hölls till punkt och pricka. Jag är mycket nöjd vilket jag också meddelat transportören. PackBud är en kanonsajt och jag kommer att rekommendera den till alla jag känner som behöver transport! / Lotta"

  • 22 mars, 2014
    d***d g***h
    Jobb-id: 520
    Skicka liten fåtölj
    (från Tygelsjö, Sverige till Stockholm, Sverige)

    Hele processen gik yderst smidigt. Jeg fik et offert fra en transportør samme dag som jeg lagde mit objekt ud på Packbud. Bedst af alt - jeg fik en kanon pris fra transportören for levering fra Malmø til Stockholm. Jeg sparede 1.000,- i frakt i forhold til andre transportørers erbjudande på andre liknande hemsidor som Packbud." Mvh, David Gough

  • 22 mars, 2014
    g***r t*****r
    Jobb-id: 446
    Säng och sängram
    (från Laholm, Sverige till Uppsala, Sverige)

    Tack Mikael och transportören! Det fungerade perfekt! Jag kan rekommendera PackBud! / Gábor

  • 22 mars, 2014
    m****t p********n
    Jobb-id: 631
    Värmepump
    (från Vånga, Sverige till Ystad, Sverige)
  • 21 mars, 2014
    j***n t*********
    Jobb-id: 1285
    Golfbilar
    (från Danderyd, Sverige till Trosa, Sverige)

    Jag är mycket nöjd, mycket bra kille som körde bilarna

  • 21 mars, 2014
    a****a a******t
    Jobb-id: 683
    Transporthjälp
    (från Västerås, Sverige till Västerås, Sverige)

    Jag gjorde offertförfrågan på 4 olika sajter och fick svar av Packbud. Det visade sig vara ett väldigt gott val. Den service och snabbhet är det bästa jag upplevt på länge. Konversationen mellan administration och bud fungerade perfekt och soffan står nu hemma. Kan bara ge massor av plus till Packbud." / Annika Almqvist

  • 21 mars, 2014
    g**t w*******
    Jobb-id: 741
    Pall med plastpåsar
    (från Östersund, Sverige till Sundsbruk, Sverige)
  • 21 mars, 2014
    m**s t*****l
    Jobb-id: 522
    Kyldisk
    (från Varberg, Sverige till Avesta, Sverige)

    Jag har länge varit skeptisk till liknande sajter, men med er kände jag ett stort engagemang och vilja att hjälpa till. Det betyder mycket för en som inte är direkt insatt i transport verksamheter att få hjälp på ett bra sätt. Jag tackar så mycket för allt och återkommer nästa gång det ska skickas grejer." Mvh, Mats Tovedal (Tovedals Delikatesser & Catering)