Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4557 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 9 september, 2021
    e*****************3
    Jobb-id: 529131
    Flytta soffgrupp, inkl vitrinskåp från Ulricehamn till Ransta
    (från Ulricehamn, Sverige till Ransta, Sverige)

    Morgan (chauffören) var trevlig och höll av det som lovades i fråga om allt. Godset var perfekt packat./Elisabeth

  • 8 september, 2021
    a*************7
    Jobb-id: 528573
    Bokhylla enkel, Skåp 2-dörrars från Sjötofta till Smedjebacken
    (från Sjötofta, Sverige till Smedjebacken, Sverige)

    Verkligen en toppen leverans av mina möbler gick så smidigt .Mycket glad och trevlig och duktig varsam transportör .Priset var inte så dyrt som flyttfirmor heller och dessutom fick jag möblerna snabbare än om jag anlitat en flyttfirma.Kan verkligen rekommendera PackBud.Jag kommer att använda er fler gånger vid behov.Så glad jag hittade er på nätet Tack :)

  • 7 september, 2021
    c*********************0
    Jobb-id: 529173
    Sideboard från Västerås till Virsbo
    (från Västerås, Sverige till Virsbo, Sverige)
  • 7 september, 2021
    n****s l**d
    Jobb-id: 528873
    Herrcykel i kartong Skåne till Stockholm
    (från Köpingebro, Sverige till Stockholm, Sverige)

    Det blev några dagars försening men transportören kommunicerade tidigt o tydligt så jag visste hela tiden vad som gällde så det blev inget problem. I övrigt gick allt smidigt o bra.

  • 6 september, 2021
    e********************1
    Jobb-id: 529438
    Möbler - 4 objekt från Bromma till Lund
    (från Bromma, Sverige till Lund, Sverige)

    Jätteproffsig!

  • 2 september, 2021
    m***********5
    Jobb-id: 529016
    slagord från Torekov till London
    (från Torekov, Sverige till London, Storbritannien)

    Bra att man alltid kunde få hjälp på telefon också

  • 1 september, 2021
    h*********************7
    Jobb-id: 528526
    Nimbus 26 i behov av transport. från Köping till Kristinehamn
    (från Köping, Sverige till Kristinehamn, Sverige)

    Anlitade för transport av vår Nimbus 26:a. Allt gick lätt och smidigt med både kommunikation och själva transporten. Finns inget att klaga på, bara tacka!

  • 30 augusti, 2021
    f************************3
    Jobb-id: 527995
    Flytt från Göteborg till Johanneshov
    (från Göteborg, Sverige till Johanneshov, Sverige)

    Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera denna transportör! Vi fick en prisvärd offert snabbt och alltsammans gick otroligt smidigt. Därtill väldigt hjälpsam och trevlig. Stort tack!

  • 28 augusti, 2021
    c*****************4
    Jobb-id: 526696
    Sekretär från Umeå till Gothenburg
    (från Umeå, Sverige till Gothenburg, Sverige)

    Väldigt nöjd med tjänsten och dess utförande. Skulle gärna anlita Morgan igen om det skulle behövas

  • 28 augusti, 2021
    a******************4
    Jobb-id: 529079
    Bokhylla enkel, Bokhylla enkel från Bromma till Helsingborg
    (från Bromma, Sverige till Helsingborg, Sverige)