Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

Frakt av nyckelharpa från Kulltorp till Limhamn

"Jättebra service! god kommunikation och omtänksam transporterad. nöjd!"

Dorthe, 2018

Transport av båt från Göteborg till Solna

"Ett proffs! Jag hade glömt att betala förseningsavgifter till hamnen där båten skulle hämtas, men transportören lade ut och fick det undanstökat, fick jag veta vid leveransen. Transportören ordnade också sjösättningen när jag inte hittade en som kunde göra det. Då han märkte att jag inte hade koll på båten jag köpt, hoppade han ner i båten, drog igång de dubbla V8:orna, och gav mig en liten lektion. Tusen tack!!"

Hans, oktober 2018

Frakt av eltruck Mariestad till Järfälla

"Smidigt sätt att boka frakt! Allt gick super!"

Monika, 2018 Örebro

Transport av IKEA-garderob

"Jag var mycket nöjd med transportören och kommer definitivt att använda dem igen för eventuella framtida transportbehov."

Lise, 2017 Malmö

Flytt från Sverige till Norge

"Allting har varit perfektion! Mycket trevlig, bra och tydlig kommunikation där chauffören var mycket flexibel vilket jag och min sambo är oerhört tacksamma över då en flytt är nog jobbig som den här. Rekommenderar detta företag alla gånger!"

Transport av husvagn mellan Malmö och Järfälla

"Packbud och transportören överträffade verkligen mina förväntningar :-) Jag lade ut ett anbud på måndag förmiddag och torsdag eftermiddag hade min husvagn levererad och dessutom till ett mycket bra pris. Allt fungerade klockrent :-)"

Mvh

Transport av apotekarhylla mellan Göteborg och Bromma

"Transportören som vann budet var himla trevlig och bra att ha att göra med på alla sätt; hjälpsam, omsorgsfull och pålitlig. Packbud.com var ett smidigt sätt att boka transport vid Blocket-affärer."

//Suzanne

Flytt inom Stockholm

"Trevliga killar som jobbade hårt. Bra kommunikation både med ägare och de som körde. Tack! Har rekommenderat Er till flera här i Helsingborg. Kommer själv antagligen fråga efter Er eller anlita Packbud nästa gång jag flyttar. Mycket bra service. Ha en Bra Dag! "

Hälsningar

Transport av soffgrupp från Göteborg till Stockholm

"Toppenkille som hämtade soffgrupp i Göteborg och levererade den samma i Stockholm. Vi är jättenöjda!"

Mvh

Transport av sekretär från Örebro till Särö

"En toppentjänst som jag kommer att utnyttja igen och informera mina vänner om. Smidigt och bra. Fint bemötande av transportören. Särskilt stort tack också till Mikael på Packbud som var otroligt serviceminded och hjälpte och guidade och ordnade upp mina misstag även då han eg inte arbetade. Tack vare hans insats slutade allt bra!!"

Mvh Sandra

Transport av två fåtöljer från Landskrona till Ekerö

"Det är helt otroligt att samma tjänst att leverera två fåtöljer skulle kosta över 2000kr med de stora fraktbolagen. Fick ett bra pris då jag inte hade så bråttom med leveransen utan de fick välja själv leverans datum. Tackar för en otroligt snabb och rak kommunikation."

Per

Transport av hörnskåp från Lauritz i Danmark till Sverige

"Min första erfarenhet av PackBud är alltigenom positiv och jag är verkligen glad att jag tog steget att prova på denna tjänst. Jag fick hjälp på bästa sätt med transporten av två trevliga killar och den utfördes helt enligt vår överenskommelse. Jag anlitar gärna PackBud igen, om jag skulle behöva hjälp med en transport."

Anne

Transport av träplankor från Holland till Sverige

"Allt har funkat förträffligt, från chatten på hemsidan till transporten, som lämnade holland mitt i veckan och dök upp här på lördagen. Chauffören hjälpte till att bära in plankorna och var mycket tillmötesgående. Nu var ju detta inte ömtåligt gods, men allt såg prydligt ut, som det var paketerat på sågeriet."

Hälsningar

Transport av 4 vinterhjul från Västerås till Umeå

"Packbud gör det omöjliga möjligt. Det som jag trodde var omöjligt, fixade dem snabbt och smidigt. Rekommenderas."

Mvh

Transport av TV och rollups från Malmö till Stockholm

"Vårt företag anlitade Packbud för att transportera material inför en mässa. Godset stod där när vi kom till mässan, och efter mässan lämnade vi det ifrån oss i vår monter. Nån dag senare kom godset till vårt kontor. Väldigt bekvämt! Packbud hjälpte oss under processen och var hur proffsiga som helst. Kan varmt rekommendera Packbud!"

Magnus på InfraSight Labs

Transport av båt från Stehag till Söderhamn

"Väldigt nöjd med pris och kvalitet. Oerhört tillmötesgående och snabba!! Det funkar kanon! Hela konceptet med Packbud är en suverän idé för både konsumenter och transportörer!"

Tomas

Transport av cykel från Österlen till Stockholm

"Funkade utmärkt! Lade in min förfrågan på kvällen. Redan tidigt nästa morgon hade jag fått ett svar från en chaufför. Han hämtade upp cykeln vid 13:30 samma dag och drygt ett dygn senare var cykeln framme. Smidigt! Jag kan verkligen rekommendera PackBud!"

B

Transport av fåtöljer från Lidingö till Allatorp

"Jag var mycket nöjd med ert koncept! Framför allt mer än nöjd med den person jag hade kontakt med. Han var både trevlig och tillmötesgående. Hoppas han är kvar hos er om jag behöver hjälp igen. Jag rekommenderar er till mina vänner"

Karin

Transport av moraklocka och hörnskåp från Klippan till Hässelby

"Jag är mycket nöjd med denna transport! Fick fantastisk hjälp att beställa den, jag är inte bra på internet. Priset klagar jag inte heller på. Godset levererades av två glada vänliga killar, ända in på plats i mitt hus. Mycket bra allt med transporten! Det tackar jag för och önskar er en bra sommar!"

Pia

Transport av fyra vinterhjul från Linköping till Umeå

"Enkel bokning och kommunikation, håller vad som lovas. Service i topp."

Preben

Transport av byrå från Vaxholm till Malmö

"Helt suveräna!! Trevligt bemötande , bra pris, allt klaffade som det skulle. Jag kommer absolut anlita Packbud fler gånger"

Mvh Ninni med byrån

Transport av sideboard från Solna till Malmö

"Hej Mikael, Vill bara säga att jag idag har fått bordet levererat samt att jag är jättenöjd. Tack snälla för all hjälp och nu vet jag hur man går till väga inför nästa gång=) Ser fram emot att använda er tjänst i framtiden och rekommenderar er gärna! Ha en fin vecka!"

Mvh Madeleine

Transport av åkgräsklippare från Gnosjö till Vrena

Transport av åkgräsklippare

"Vill med dessa rader tacka PackBud för bra kontakter och vänligt bemötande! Natten till fredagen fick vi den efterlängtade åkgräsklipparen genom transportören! Även där har det fungerat utomordentligt väl och vi vill verkligen rekommendera dem för deras punktlighet och trevlighet!

Vi beundrar er verksamhet och vi önskar er all framgång! Vi kommer att rekommendera er!"

Allt gott önskar Christina Burén och Rolf Andersson"

Transport av bil från Malmö till Palma de Mallorca, Spanien

"Jag var lite orolig i början då detta var ett nytt sätt att söka transporter på. Slutresultatet blev över förväntan. Jasmin och hans kollega kom punktligt till Malmö hämtade Fiaten och körde den ända ner till Palma de Mallorca där den överlämnades till Caroline som avtalat, oskadad och fulltankad. Jag är mer än nöjd. Grabbarna på transportbolaget gjorde ett utmärkt arbete och PackBud var en bra websida. Jag hoppas sidan utvecklas och att jag kan fortsätta att använda Packbud när jag behöver transporter."

DMH Malmö

Transport av valstuga från Sergels torg Stockholm till Älvsjö

Transport av valstuga

"Supertrevliga! Allt gick lätt och smidigt och dessutom bra pris. Kan varmt rekommendera detta företag!"

Anna Wallin, Ombudsman Centerpartiet Stockholm Stad

Frakt av moped från Perstorp till Täby

"Alla brev besvarades omgående. Telefonsamtal gick perfekt. Packbud är en engagerad firma som inte lämnar kunden i sticket, utan ser till att alla steg i en transport genomförs i gott samarbete med kund och åkeri. Jag fick väldigt snabb svar på min fråga från ett åkeri som genomförde en prisvärd transport relativt snabbt."

Ralf

Transport av soffa från Ingarö till Lund

"Mycket bra hjälp och kommunikation från alla håll. Allt gick jättesmidigt utan att jag behövde lyfta ett finger. Tack!"

Elizabeth

Transport av potatissättare från Helsingborg till Luleå

Transport av Potatissättare

"Hej Mikael,Transporten gick bara bra. Jag kontaktades av transportören på morgonen förra fredagen, precis som överenskommet, bilen kom och potatissättaren lossades utan problem.

Sättaren motsvarade mina förväntningar, så jag är nöjd både med transporten och maskinen.

Kommer gärna att anlita er om och när behovet av transport finns.

Den tjänst som ni erbjuder är något som jag har sökt efter länge.

Jag har köpt ett antal transporter de senaste åren, många från sydligaste delarna av Sverige, där de flesta maskiner i min bransch finns.

Det har varit förenat med mycket letande och ringande till olika speditörer, och där jag kanske fått betala onödigt mycket ibland för transport, p.g.a. att jag inte orkat ringa runt till många olika företag.

Som sagt, jag återkommer när behovet finns. Kommer också att rekommendera er till alla som jag kommer i kontakt med och som behöver transport.

Lycka till och tack för nu."

mvh/Staffan Lindström

Transport av husvagn från Kävlinge till Skellefteå

Transport av husvagn

"Jättenöjd. Kollade först på egen hand med några transportörer, och fick priser från 9000kr till 13000kr. Så 5500kr måste jag säga är ett kanonpris. I övrigt funkade transport, betalning och kontakter helt utan anmärkningar!"

David

Flytt från Stockholm till Umeå

"Vill gärna meddela att jag är nöjd med min sons flytt från Stockholm till Umeå. Det gick enkelt och friktionsfritt. När jag skickade mail gällande en del frågor fick jag snabbt svar, även när det gäller min telefonkontakt med företaget.

Tack för flytthjälpen."

Med vänlig hälsning Lena Lindeberg

Flytt av bohag från Hammarö till Fuengirola i Spanien

"Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått och kan varmt rekommendera både transportören och PackBud!"

Mats

Transport av musikinstrument från Jakobsberg till Köln

"Tack för en snabb, pålitlig och kompetent  service. Den rimliga kostnaden och tillgängligheten är också extra "plus" för er. Lycka till!"

Massoud

Transport av möbler och flyttkartonger från Lidingö till Lund

"Jag är mycket nöjd med transporten. Allt klaffade perfekt! Det var en mycket trevligt firma som körde våra saker och jag kan varmt rekommendera dem! Min son upplevde det likadant vid avlämningen. Jag tycker att den här tjänsten var mycket bra och sparade mig en massa tid. Jag återkommer mer än gärna framöver!"

Bästa hälsningar, Marie

Transport av säng från Linköping till Malmö

"Leveransen är gjord och gick jättebra. Jag har pratat med min dotter och allt är på plats som vi kommit överens om. Tidsschemat hölls till punkt och pricka. Jag är mycket nöjd vilket jag också meddelat transportören.

PackBud är en kanonsajt och jag kommer att rekommendera den till alla jag känner som behöver transport!"

Lotta

Transport av soffa inom Västerås

"Jag gjorde offertförfrågan på 4 olika sajter och fick svar av Packbud. Det visade sig vara ett väldigt gott val. Den service och snabbhet är det bästa jag upplevt på länge. Konversationen mellan administration och bud fungerade perfekt och soffan står nu hemma. Kan bara ge massor av plus till Packbud."

Annika Almqvist

Transport av pall med trycksaker från Bremen Tyskland till Uppsala

Transport trycksaker Uppsala

"Jag kan varmt rekommendera PackBud. När vårt företag skulle skicka en pall med magasin från Tyskland så hade vi fått en offert på ca 6000 kronor. Efter att ha listat en förfrågan via PackBud kunde vi spara drygt 3000 kronor. Pallen kunde följa med en sändning som ändå skulle upp mot Sverige och vi fick ett vettigt pris."

Gunnar Preuss, Rousseau & Co AB

Transport av kyldisk från Varberg till Avesta

Transport Kyldisk

"Jag har länge varit skeptisk till liknande sajter, men med er kände jag ett stort engagemang och vilja att hjälpa till. Det betyder mycket för en som inte är direkt insatt i transport verksamheter att få hjälp på ett bra sätt. Jag tackar så mycket för allt och återkommer nästa gång det ska skickas grejer."

Mvh, Mats Tovedal (Tovedals Delikatesser & Catering)

Transport av fåtölj från Malmö till Stockholm

Transport av Fåtölj

"Hele processen gik yderst smidigt. Jeg fik et offert fra en transportør samme dag som jeg lagde mit objekt ud på Packbud. Bedst af alt - jeg fik en kanon pris fra transportören for levering fra Malmø til Stockholm. Jeg sparede 1.000,- i frakt i forhold til andre transportørers erbjudande på andre liknande hemsidor som Packbud."

Mvh, David Gough

Transport av säng och sängstomme från Laholm till Uppsala

"Tack Mikael! Det fungerade perfekt! Jag kan rekommendera PackBud!"

Gábor

Transport av bokhylla från Gråbo till Umeå

"Det gick jättebra, transportören kom och hjälpte mig upp med den oxå:-) Tack för all hjälp och för att jag fått vara en jobbig kund:-)"

Veronica Norsten

Flytt av 6 flyttkartonger från Hudiksvall till Handen

"Hej, allt gick toppen!! trevlig chaufför som hämtade och lämnade på rätt ställen :) Jag är absolut nöjd. Tack för all service!!"

Ulla Ulfedt

Flytt av en labbkyl från Bandhagen till Uddevalla

Transport av labbkyl

"Jag är mycket nöjd med supporten jag fick av Mikael på PackBud, speciellt som jag inte hade någon erfarenhet och utrustning för förberedelse av denna typ av försändelser och var ensam i lokalen på grund då resten av företaget redan flyttat till nya lokalen i Udevalla. Chauffören ”Farhad/9542” som hämtade var också mycket behjälplig.

Ett stort tack!!"

Calle

Transport av fåtöljer och takknoppar från Skåne till Franska Rivieran

Transport av takknoppar

"Ville bara säga att allt funkade perfekt. När vi kom tillbaka hem i Fredags hade din chaufför varit här och levererat.

Allt var intakt och levererat den tid du lovade. Bra!"