p*****d f**************

Helhetsbetyg :
Hantering av gods :
Kommunikation :
Punktlighet :
Höll vad som utlovades :
4.6/5184 Omdömen från Beställare
Om transportören

Vi ser till att du får hjälp med dina transport- och flyttbehov! Vi har varit verksamma sedan 2013.

18 mars, 2013
Kategorier & Områden
Allmänna objekt, Företagsobjekt, Möbler, Ömtåligt & Antikt

Omdömen från Beställare

  • h****************5
    Jobb-id: 223255

    Väldigt snabb och trevlig service. Fick besked om att boka leverans samma dag som jag skickade iväg förfrågan, och de kunde boka in uoohämtningen redan till nästa dag. Sedan trevligt och professionellt bemötande av leveranspartnern som utförde uppdraget.

    9 maj, 2018
  • m**************7
    Jobb-id: 222896

    Panik behov av transport en dag, och allt löste sig så snabb så man blev chockad, proffsigt och trevligt både personal på PackBud (Fredrik) och transportören. Rekommendera varmt!

    9 maj, 2018
  • e****************8
    Jobb-id: 216318
    22 maj, 2018
  • t******************0
    Jobb-id: 207826

    Hämtningen av godset var kass. Chauffören hade ingen info om vad som skulle hämtas....?

    5 april, 2018
  • 5****************3
    Jobb-id: 207598
    29 mars, 2018
  • s****************6
    Jobb-id: 207248
    9 april, 2018
  • s****************7
    Jobb-id: 205927
    14 april, 2018
  • a*******************9
    Jobb-id: 205887
    28 mars, 2018
  • d****************6
    Jobb-id: 204973

    Meget tilfreds!

    9 maj, 2018
  • t*******************5
    Jobb-id: 204129
    26 april, 2018
  • p*******6
    Jobb-id: 203435
    22 mars, 2018
  • l*****************3
    Jobb-id: 203256

    Mycket trevligt bemötande av personal på Packbud. Leverans försenad till slutdestinationen med en dag p.g.a. bilproblem. Detta telefonmeddelades oss i god tid. Företaget kan rekommenderas. Anna Lars

    11 april, 2018
  • m*******************8
    Jobb-id: 202764

    Snabbt svar på uppdraget, Bra att svara på telefon för detalj frågor. Ringde innan leverans. Mycket nöjd!

    23 mars, 2018
  • f************************7
    Jobb-id: 200587
    23 mars, 2018
  • c*****n m****l
    Jobb-id: 200093
    5 mars, 2018
  • a*n b******n j*****n
    Jobb-id: 196454

    Minus att man inte kunde utlova mer exakt leveranstid än "måndag". Stort minus att man inte kunde köra in godset i hissen så det kom upp till rätt våning. Det ställdes utanför hissen med ett "lycka till" . Jag fick ta hjälp av andra flyttkarlar som lastade av från pallen och körde upp godset i hissen - mot en viss ersättning som tack för hjälpen.

    27 februari, 2018
  • e*****************2
    Jobb-id: 192762
    13 februari, 2018
  • e*******************6
    Jobb-id: 191073

    Ringde inte 30 innan leverans. Annars bra.

    7 februari, 2018
  • s***************2
    Jobb-id: 190547

    Ett kundbemötande i Världsklass!

    5 mars, 2018
  • b*******************7
    Jobb-id: 190467

    Beställningen av tjänsten har varit tydlig och detaljerad från mig som kund. Dag för upphämtning var oerhört viktig. När transportören skulle hämta godset kom han med en 24 meters jättelastbil utan möjlighet att lyfta upp godset på lastbilen. Chauffören lämnade platsen med beskedet att det skulle komma en ny bil. Vid kontakt med packbud svarade dessa att ny transport inte kunde ordnas förrän 3 dagar senare vilket skulle innebära katastrof för oss. Vi kunde senare på egen hand ordna med att transportören kom och hämtade på avtalad dag. På upphämtningsplatsen 100 mil norrut kom transporten inte på avtalad dag utan först 4 dagar senare. Man hörde inte av sig utan jag som kund fick efter att ha väntat en dag utan besked ringa för att fråga. Godset kom fram i gott skick men hela förfarandet sköttes klumpigt trots god planering och bra information från min sida. Personalen på packbud har hela tiden varit trevlig i sin kommunikation men det dåliga resultatet innebar ångest och en hel del egenarbete för att få beställningen att fungera.

    17 maj, 2018
  • s***************7
    Jobb-id: 189048

    Hej. Leveransen av Baklastaren har fungerat klockrent perfect från första till sista minut. Det måste bli en 5:a Mvh Tommy.

    8 februari, 2018
  • s***************0
    Jobb-id: 188866
    7 februari, 2018
  • t********************1
    Jobb-id: 188684
    31 mars, 2018
  • l*****************3
    Jobb-id: 186978
    25 januari, 2018
  • f************************7
    Jobb-id: 184852

    Riktigt duktig kille! Skulle gärna anlita honom igen.

    24 januari, 2018
  • l*****************8
    Jobb-id: 179478
    20 februari, 2018
  • a*******************1
    Jobb-id: 176907

    Vi är så nöjda! Har aldrig skickat möbler innan. Kommer definitivt använda denna tjänst igen om vi ska skicka otympliga saker.

    21 december, 2017
  • a*******************0
    Jobb-id: 176751

    smidigt och bra!

    21 december, 2017
  • m**************1
    Jobb-id: 176617
    22 december, 2017
  • t****s a*********z
    Jobb-id: 176144
    1 januari, 2018
  • e*****a k********a
    Jobb-id: 171441

    Service var väldigt god och i bra pris. Kommunikationen funket utmerket. Varmt rekomenderas!

    5 januari, 2018
  • m*******************7
    Jobb-id: 170392

    Utmärkt! Utomordentlig service i alla led. Punktliga, prisvärda och framförallt trevliga!!!

    11 december, 2017
  • v************2
    Jobb-id: 169444
    13 december, 2017
  • s****************1
    Jobb-id: 168889

    Utomordentligt väl bemötande i kundtjänst! Blev riktigt imponerad av servicen!! Kan varmt rekommendera detta företag!

    1 december, 2017
  • g*******************3
    Jobb-id: 165932

    Vid leveransen kom en bil med en (1) man för att transportera två soffor. Jag hade beställt premiumpaketet. Efter en tids väntan dök ytterligare en man upp. De vita sofforna hanterades mycket ovarsamt. Ingen inplastning skedde. Sofforna slog i skåpbilens dörrar, trappräcken och ytterdörrar. Ytterdörren på leveransadressen skadades av soffornas fötter/hjul. Vore tacksam för återkoppling på detta och hur vi hanterar skada på dörr.

    11 november, 2017
  • m***************1
    Jobb-id: 164939

    Smidig kommunikation, snabb transport som kom inom 1 dygn.

    9 november, 2017
  • p***********4
    Jobb-id: 164442

    Mycket bra leverans, föraren var helt toppen och toppen att det gick att packa om den till pall. Kommunikationen briste lite, inte helt säker på att telefonnummer/mail gick fram till utföraren - hade förväntat mig en kontakt tidigare för att ge portkoder och lämpliga tider.

    21 november, 2017
  • m*******a d*******t
    Jobb-id: 163616

    Super Nöjd! Skickade 1 lastpall från Paris till Stockholm. Jätte bra och smidig service och kommunikation med packbud.

    22 december, 2017
  • b****************5
    Jobb-id: 163007
    21 november, 2017
  • j*****************2
    Jobb-id: 161983

    Utmärk tjänst! Rekommenderas starkt, tusen tack för all hjälp!

    24 april, 2018
  • i*******************0
    Jobb-id: 161903

    Leverans en dag sen pga ruttlägningsfel men kom inom 3 dagar som utlovat. Bra assistans utav killen som leverera soffan, som var välpacketerad från skador i två stålburar. Mycket nöjd

    9 november, 2017
  • b********************5
    Jobb-id: 161653

    Helt nöjd med uppdraget hur det utfördes.

    20 november, 2017
  • d****************3
    Jobb-id: 156106

    Very satisfactory service Thank you once again

    23 oktober, 2017
  • m****n r***r
    Jobb-id: 155418

    Allt hela vägen helt perfekt!! Kommer att genomföra flera transporter genom PackBud!! Helt super!!

    17 oktober, 2017
  • s*****************0
    Jobb-id: 153630

    Stort tack för snabb återkoppling och snabb leverans. Dessutom till ett bra pris. Jag kommer att rekommendera er varmt.

    29 september, 2017
  • a*************4
    Jobb-id: 153356

    Det var snälla och trevliga killar som hjälpte mig hem med soffan.

    26 september, 2017
  • l***************7
    Jobb-id: 153123

    De var inte försiktiga med soffan och slog i kanterna mm. Hon som jag köpte soffan av sa även att de kastade kuddarna på golvet på vinden så de blev skitiga...

    25 september, 2017
  • c*********************8
    Jobb-id: 149506

    Det som drar ner omdömet är att lastbilen läckte rejält med hydralolja, vilket föraren visste om, och det blev jag som fick sanera garageuppfarten från den halvmeterstora kvarlämnade oljefläcken. I övrigt fungerade leveransen som förväntat.

    19 september, 2017
  • 0*************4
    Jobb-id: 148938
    5 september, 2017
  • c*************7
    Jobb-id: 147348

    Väldigt snabb leverans, MEN!!.. med hur de hade ställt mina flyttlådor på pallen va jag inte nöjd med alls kan jag säga, det va inte okej!!... det stå tydligt på kartongerna vilken sida som ska ställs uppåt, pga deras avskyvärda attityder hade jag några saker som gick sönder i lådorna och va tvungen att slänga dem. Den värsta va trofén jag vann för typ några år sen på en tävling som blev tyvärr bland dom sakerna jag slängde. Annars leveranstiden va snabb som sagt och va super duktig med dörr-till-dörr leverans.

    4 oktober, 2017