Stadig ökning av bokade transporter

Fler än någonsin tidigare bokar sin transport genom PackBud. Vi har ökat varje månad sedan i våras vilket såklart känns väldigt kul! Hela grejen med vår tjänst är att hjälpa transportbeställare hitta rätt transport- / fraktalternativ samtidigt som transportbranschen ännu bättre kan fylla sin last. Bättre lastoptimering är bra för alla parter; beställare, transportör och inte minst miljön!

Extra roligt är att både företag och privatpersoner använder oss för sitt transport- eller flyttbehov. Vi ordnar transport av exempelvis; soffor, fåtöljer, mopeder, båtar, musikinstrument, bilar, skåp, kartonger, friggebodar, sängar, pallar, vitvaror, matbord, hästvagnar, cyklar och självklart också hela flyttlass/bohag. Slutdestination är oftast inom Sverige men många bokar sin transport till andra länder i Europa och över hela världen. Dessutom börjar vi få bra koll på vad transport av olika typer av gods i genomsnitt bör kosta. Ingen annan i branschen sitter idag på dessa siffror. Vi har byggt upp en historik sedan mitten på 2013 som är unik. Nedan finns ett axplock av saker som nyligen lagts upp på PackBud.  

/ Mikael Funa

 

Exempel på transporter på PackBud

 

Skulle du behöva hjälp med en transport av något slag, skapa en kostnadsfri förfrågan här.

 

Är du transportör och vill skapa merintäkter genom att ta uppdrag genom oss? Anmäl intresse här.

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transportörer och flyttfirmor att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig kostnadsfritt här Ha en bra dag!

Transporttyper