Transport av piano

Behöver du hjälp med en transport av ett piano från en punkt till en annan? Har du svårt att hitta lämplig transportör? Vi tycker att vi kan hjälpa dig. Hos oss skapar du enkelt en kostnadsfri transportförfrågan. Därefter kan du lugnt vänta in prisförslag från marknadens transportörer och flyttfirmor. Svårare än så är det inte. 

 

När vi startade PackBud så tog vi ofta ett piano som exempel på något otympligt, som inte är helt lätt att transportera. Idag har vi hjälpt flera personer som varit i behov av pianoflytt. Problemet med pianon är ju dels vikten men dessutom är de knepiga att lyfta och man behöver allt som oftast vara minst två personer. 

 

För att få prisförslag på en pianotransport, skapa en kostnadsfri transportförfrågan här.

 

 

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper