Artikel om PackBud i tidningen Mitt Åkar'n

I förra veckan kom senaste numret av "Mitt Åkar'n" ut. Tidningen går ut till Sveriges Åkeriföretags medlemsföretag i region Mitt (SÅ Mitt) i Sverige. I region Mitt ingår ungefär 1000 åkerier. På sidan 40 i tidningen intervjuas PackBuds VD och medgrundare; kring det samarbete PackBud nyligen inlett med SÅ Mitt. 

 

- Vill du läsa själva artikeln så finns en nedladdningsbar PDF här.

- Vill du läsa hela tidningen, klicka här.

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper