Transport av båt eller motorcykel (MC)?

Våren är snart här, även om det känns avlägset, jag vet. I Skåne där jag befinner mig brukar våren komma klart tidigare än i övriga Sverige. Just nu misströstar jag. Snön ligger vit på marken och det är rätt ruggigt faktiskt.

 

Jag tänkte egentligen bara puffa lite extra för möjligheten att använda PackBud för transport av exempelvis båtar och motorcyklar. Jag vet att det inte är helt lätt att veta vart man ska vända sig för att få sin båt eller motorcykel transporterad från en punkt till en annan. Kanske har du precis köpt eller ska köpa en båt eller en motorcykel inför våren och sommaren?

 

Testa oss, använda PackBud när du behöver hjälp med transporten!

 

Skapa en kostnadsfri förfrågan

 

/ Micke Funa

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper