PackBud hjälpte Bowlinglandslaget till Hong Kong

En något annorlunda transportförfrågan kom under sommaren in till PackBud. Det var Svenska U21-landslaget i Bowling som behövde hjälp att transportera 375 kg bowlingklot till Hong Kong. Landslaget skulle till Hong Kong på Masters U21 VM. Hur gör man då för att få iväg 375 kg bowlingklot till andra sidan jorden? Kloten skulle sedan hem igen också.

 

Bowlinglandslaget valde att lägga upp en förfrågan genom PackBud. Med hjälp av samarbetspartners kunde PackBud ordna en transport som motsvarade kraven som ställdes. Kloten kom fram i tid samt levererades hem igen enligt landslagets önskemål. 

 

Med tanke på att resultaten i tävlingarna i Hong Kong var en av Sveriges bästa någonsin känns det extra kul att ha fått hjälpa till med transporten!

 

/ Mikael Funa

 

Behöver du eller ert företag eller organisation också hjälp med en transport eller flytt? Det är enkelt, smidigt samt kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan.

 

Skapa en kostnadsfri förfrågan

 

Se filmen om PackBud:

 

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper