Välkommen in, vi gör transporter enklare och bättre

Välkommen till första dagen i PackBuds publika nätliv! Vi har jobbat i ungefär ett halvår och kan nu stolt visa upp oss för allmänheten! PackBud ska göra transporter enklare och samtidigt bättre ur miljöhänseende.

 

Genom användande av redan inplanerade transporter kan du som privatperson och företag använda oss när du Beställer transporttjänster. Marknadens Transportörer har möjlighet att lägga prisförslag på de förfrågningar som inkommit, vilket leder till merintäkter för branschen. Båda parter bidrar till en minskad miljöpåverkan!

 

Vill du veta hur tjänsten fungerar, läs här.

 

Hör gärna av dig om du har funderingar och frågor. Vi är helt nya på marknaden och behöver all feedback vi kan få!

 

/ Mikael Funa

VD & Medgrundare

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper