Transport av fåtöljer

Transport av fåtöljer

Senaste dagarna har det lossnat lite extra på PackBud. Fler och fler användare bokar transporter, i synnerhet av möbler. Några exempel på bokningar som inkommit senaste dagarna är transport av soffa, transport av stolar och alldeles nyss, transport av fåtöljer

 

Jag tror jag hittat problemet med just möbeltransporter. Möbler är otympliga, de är inte helt lätta att emballera och det är väldigt svårt att veta vad ett vettigt transportpris borde vara. Priset skiljer sig ofta, beroende på parametrar som exempelvis; dimensioner, vikt, material, behov av bärhjälp, samt självklart sträckan som ska köras. 

 

Nu när vi genom PackBud förmedlat så pass många möbeltransporter, testa oss. Hittills har vi endast haft glada nöjda kunder! Har du en fåtölj, en soffa, stolar, ett matbord eller något annat som du vill få ivägtransporterat. Lägg upp en kostnadsfri förfrågan och invänta priser från våra anslutna transportörer. Jag är säker på att du kommer bli nöjd!

 

Vill du förresten ta del av några omdömen? Se här för exempel av nöjda användare.

 


Skapa en kostnadsfri förfrågan

 

 

 

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper