Ska du flytta hemifrån? Behöver du flytthjälp?


Flytta hemifrånÄr du på gång att flytta hemifrån och vet du inte exakt var man hittar en bra flyttfirma? När du lägger upp en flyttförfrågan hos oss så kommer du få ta del av prisförslag från marknadens flyttföretag. PackBud bygger på att ännu bättre optimera lasten i flyttfirmors och transportörers lastutrymmen. På det sättet besparas miljön och du som kund kan luta dig tillbaka och ta del av prisförslag som inkommer. Du väljer sedan den firma du helst vill anlita. Tryggt och säkert!

 

Jag minns själv hur det var när jag skulle flytta hemifrån. Den gången tog jag hjälp av några kompisar men jag vet inte om det var värt mödan. Mycket slit och jag hade nog hellre betalat en peng för att slippa besväret.

 

Även om du bara behöver flytthjälp för enstaka möbler kan du använda oss! 

 

Skapa en kostnadsfri förfrågan

 

/ Mikael Funa

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper