PackBud gör radioreklam

Inom kort går PackBud ut med radioreklam i följande stationer. En 20-sekunders- och en 10-sekundersspot ska höras i etern under till att börja med 4 veckors tid.

 

- MIX Malmö
- NRJ Malmö
- ROCK Malmö
- MIX Södra och Norra Skåne
- MIX Uppsala
- Vinyl Stockholm
- Vinyl Dalarna 

 

Primärt har vi tänkt oss att nå ut till transportbranschen. Vi vill berätta tydligt vad PackBud är, vilka möjligheter vi erbjuder branschen samt vad vi står för! Det blir för oss allt tydligare hur viktigt det är att främja transport- och flyttföretag som innehar yrkestrafiktillstånd och giltiga försäkringar. Vi på PackBud kontrollerar alla bolag som ansluter sig.

 

Utan yrkestrafiktillstånd är man inte välkommen att utföra transportuppdrag via PackBud.

 

/ Mikael Funa
VD & Grundare

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper