Därför samarbetar vi med PackBud

Erik Wallgren, VD på Norrland Express AB

"Vi har haft flyttfirma sedan 2006 och blickar alltid framåt samt ökar ständigt målsättningarna. PackBud har framförallt ökat våra redan inbokade körningar. Oftast är det beställare som behöver hjälp med transport inom närmaste 10 dagarna. Tjänsten fungerar mycket bra!"

 

 

 

Suralai, ansvarig för bokningar och logistik på CR Express

"Vi är ett flytt- och transportföretag som samarbetar med PackBud. PackBud underlättar för oss att fylla upp våra körningar vilket medför att vi kan hålla lägre priser men med bibehållen kvalitet."

 

Läs varför CR Express samarbetar med PackBud

 

Göran Andersson på Oljecentralen

"Vi sysslar med många typer av transporter. Allt ifrån containers till tankbilar, specialtransporter och bud. Det som är bra med PackBud är att utbudet är stort. Har man en planerad transport så kan man ibland komplettera eller få återlass och därmed bättre lönsamhet!"

 

Läs varför Oljecentralen samarbetar med PackBud

 

 

> Här hittar du som transportör 5 konkreta anledningar till att använda PackBud

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper