Transport av labbkyl

Jag har precis fått iväg en transportbokning av en labbkyl från Bandhagen i Stockholm, till Uddevalla. Ett bra exempel på vad PackBud handlar om. Beställaren fick ett prisförslag inom 30 minuter och dessutom ett bra pris som han accepterade direkt.

 

Vi har numera ett flertal aktiva transportörer som samarbetar med oss. Igår hämtas exempelvis några fåtöljer och ett par takknoppar i Skåne för transport ner till franska rivieran. Transportören skulle ändå åka sträckan och kunde fylla sitt utrymme ännu bättre. Beställaren fick ett bra pris.

 

Ha en bra dag där ute!

/Mikael Funa

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper