Vi uppnådde målen och fick jobb på PackBud!

Sedan mitten på april har vi jobbat med att få upp PackBuds siffror så att vi skulle kunna bli anställda på heltid. Efter hårt arbete har vi nu uppnått målen och båda två har fått heltidsanställning i bolaget! Detta tycker vi givetvis är riktigt roligt! Vi ser fram emot att fortsätta arbeta hårt och vara med på företagets resa framöver.

 

Vi vill tacka er som har motiverat oss och alla som gillar PackBuds affärsidé. Ett extra stort tack till PackBuds grundare och vår chef Mikael Funa som har trott på oss och hjälpt oss komma in i företaget på ett bra sätt. Vi vill även passa på att rikta ett tack till Eductus i Malmö som har kämpat för oss och varit behjälpliga under vår tid tillbaka till arbetslivet!

 

/ Adam & Micke

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper