Transportörer, Flyttfirmor, därför vill vi samarbeta med er!

Vi har en vision om att skapa en bättre marknad för er som jobbar med transporter. Vi vet att många av er åker med delvis tomt eller till och med helt tomt i bilarna. I alla fall ena vägen. Vi vet att vi med vår tjänst kan ge er möjlighet att optimera lasten, samtidigt som ni skapar merintäkter! Det kommer synas på sista raden i resultatrapporten!

Med PackBud kan ni planera och optimera era körningar. Ni lägger prisförslag på det ni vill och kan utföra.

 

Vi är inte ute efter att pressa priserna i den redan hårt pressade branschen. Visst, ibland kommer priserna vara låga, kanske lägst på marknaden. Men ibland kommer också andra faktorer vara avgörande för den som bokar transporten. Enkelheten, tillgängligheten samt kunskapen hos er som utför transporterna! Våra Beställare är både privatpersoner och företag och antalet användare ökar hela tiden.

 

Har ni inget konto idag på PackBud? Skaffa ett, helt utan kostnad, och testa tjänsten.

 

Här skapar ni ett konto för Transportörer och Flyttfirmor.


Vill ni hellre att vi lägger upp ett konto åt er? Hör av er på 020-121023 eller använd kontaktformuläret så hjälper vi självklart till!

 

/Mikael Funa
VD & Medgrundare

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper