Kund skickade lakritschokladkola som tack

Vi har gjort det igen! Hjälpt en kund som behövde flytthjälp. Denna gång gällde det en flytt från Östersund till en stad i Skåne. En av kollegorna på PackBud, Mikael Svensson, gjorde ett storstilat jobb i kontakt med kunden. Igår kom ett vadderat kuvert i brevlådan, adresserat till just Mikael. I kuvertet låg en förpackning lakritschokladkola från Åre chokladfabrik och ett kort med ett meddelande. Meddelandet lyder "Stort tack för all hjälp i samband med Johans flytt från Östersund till Skåne". 

 

Kunden lämnade också ett omdöme med betyg 5 av 5 på alla punkter samt texten;
"Vi har fått fantastiskt bra hjälp av Packbud! När det inte gick att anlita flyttfirman vars offert vi accepterade så hjälpte Packbud oss att hitta en annan. Hela flytten gick jättesnabbt och allt fungerade exemplariskt. Vi är riktigt nöjda!"

 

En bra start på dagen för oss på PackBud! Hoppas du som läser det här också får en bra dag!

 

/ Mikael Funa
VD & Grundare

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper