Rekordmånga transporter och besökare

I oktober månad slog PackBud i princip alla rekord vi kunde slå! Tjänsten blir mer och mer uppskattad och använd vilket vi såklart är glada för. Vi jobbar hårt och målmedvetet för att hjälpa kunder med transporter samtidigt som vi vill ge branschen merintäkter och bättre möjligheter att fylla sina lastutrymmen. Mer fyllda lastutrymmen på redan inplanerade körningar innebär en besparing av den redan hårt utsatta miljön.

 

Här är några rekord som vi slog i oktober månad.

 

  • Antal besökare (ökning med 20% jämfört med föregående månad)
  • Antal transportbokningar (ökning med 60%)
  • Antal lagda bud av transportörer (ökning med 8%)

 

Nu kämpar vi vidare mot nya mål! 

 

På bilden kan du se var våra transportbeställare vill att transportörer ska hämta upp gods. PackBud förmedlar främst transporter inom Sverige men fler och fler bokar även transport till och från Sverige. Många transporter som bokas genom PackBud går till exempel från Sverige till England, Tyskland och Frankrike.

 

Behöver du också hjälp med en transport? Antingen så skapar du en transportförfrågan själv eller kontaktar oss på sales@packbud.com alternativt ringer till 020-121023.

 

Det spelar ingen roll om du behöver transporten som privatperson eller som företag. PackBud fungerar för alla! 

 

/ Mikael Funa

VD & Medgrundare

PackBud Nordic AB

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper